söndag 31 oktober 2010

Mässan

Tyger, garner, pärlor, symaskiner, broderier, quiltning med mera. Det blev lite nytt ceriserosa kamgarn, spunnet och färgat av Viveka Skantz: Vikangarn -  som ska bli en bolero till mig själv. Mönstret var slutsålt så jag väntar med spänning till imorgon då jag får det på mailen. Köpte rosa- silver- och guld-pärlor i olika former och storlekar med och utan glitter till barnbarnet.
Två handgjorda vackra pärlor från Rosa Kompaniet - till mig själv som ska bli två enkla halsband framöver. Symönster från Svenskamönster design Stina Andersson - till tunika och tights.

Borås-mässan är bättre måste jag säga, synd att jag missade den i år!

1 kommentar:

  1. Tack så himla mycket för garnet!! Jag fick ett paket i bredlådan och det andra ska jag ta mig till ICA för att hämta. Vilket läckert pälsigt garn det var, vad hade du tänkt ha det till? Tyvärr hade påsen öppnat sig, precis som förra gången. Tror du får dra ett varv med nån kraftig packtejp runt, synd på garnet när det fastar i klistret. Det lilamönstrade kanske går att randa med vitt i en bebiskofta...? Ja, ideérna är många! Tack tack tack!

    SvaraRadera